9 Mart 2016 Çarşamba

İnternet Sitenize / Blog Sayfanıza Reklam Ekleyerek Kazanç Sağlayın

Oluşturduğunuz internet sitelerinden / blog sayfasından para kazanabilirsiniz. Her ne kadar kulağa hoş gelse de para kazanmak için bol içeriği olan ve ziyaretçi sayısı fazla bir siteye ihtiyacınız olacak.

Sitenize reklam alabilmeniz için;

* içerik açısından zengin,
* ziyaretçi sayısı fazla,
* özgün bir şekilde hazırlanmış (farklı sitelerden kopyalamadan),
* sürekli güncellediğiniz,
* uygunsuz içerik bulundurmayan
bir blog sayfanızın olması gerekir.

Bu özellikleri taşıyan bir siteniz var ise çok rahat reklam alabilirsiniz.
Peki reklamı nereden yada hangi sitelerden alacağız;


1- Google Adsense:

İnternet üzerinde en çok reklam veren en güvenilir firmalardan ilk sırada sayabiliriz. Reklam alabilmek için zengin ve özgün bir blog sayfanız olmalı. Sayfanız ne kadar çok görüntülenir veya reklamlara ne kadar çok tıklanırsa kazandığınız para o kadar artıyor.

Eğer blogspot (blogger) sayfanız var ise kolay bir şekilde reklam verebilirsiniz. Blog sayfanıza girdiğinizde sol taraftaki menülerden Kazançlar / Adsense menüsüne tıklayarak reklam vermeniz mümkün.

Google Adsense reklamları sık bir şekilde denetlenmekte, sayfanızda görüntülenen reklama tıklamanız durumunda bile reklamları iptal edebiliyor.

2-  Hürriyet Bumerang:


Hürriyet bumerang blog sayfalarını destekleyen bir reklam biçimi. Sayfanıza eklediğinizde hem sayfanızın reklamını yapıyor hemde dönem dönem ürün / firma tanıtımı yaparak gelir elde etmenizi sağlıyor.

http://bumerang.hurriyet.com.tr/ sitesine girerek blog sayfanızı kaydediyorsunuz ve gelen reklam tekliflerini sayfanıza ekliyorsunuz. Sayfanızın ziyaretçi sayısı ne kadar çok ise o derecede yüksek teklifler geliyor.


3- Reklam Store:


Reklam store, kazanç elde etmemizi sağlayacak geniş içeriklere sahip. İster google adsense gibi görüntüleme / tıklama sayısına göre ister bumerang gibi tanıtım teklifleri ile gelir elde edebiliceğiniz güvenilir sitelerden.

Tek yapmanız gereken www.reklamstore.com internet sayfasına girerek kayıt olmanız.





Benzer Yayınlar

İnternet Sitenize / Blog Sayfanıza Reklam Ekleyerek Kazanç Sağlayın
4/ 5
Oleh

Abone Olun

Yazılarımızı beğeniyor musunuz?Abone Olun Yazılarımı Kaçırmayın.